Hirdetés
- iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Fotók, videók mobillal
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Yettel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gaben01
őstag
Sziasztok!
Ma végre beszereztem a Redmi 4 Prime-ot, most költözök a régi telómról.
Vannak-e olyan beállítások, amiket érdemes megcsinálni vagy éppen javasolt jobban elmélyülni valamelyikben?
Előre is köszönöm a segítséget. - 

Gaben01
őstag
Köszönöm a segítséget és javaslatokat mindenkinek, úgy döntöttem, hogy Redmi 4 Prime lesz a befutó.

- 

Gaben01
őstag
válasz

citkar

üzenetére
						Kínából nem szeretnék rendelni (ez az én hülyeségem, ráadásul cégre venném), másrészt az 5" mérettel is úgy vagyok, hogy határeset (ha létezne Iphone 5/6 dual sim verzióval, akkor jó eséllyel megvenném, mert az egy ideális zsebméret).
Jó eséllyel a 4X is bőven elég lenne arra, amire jelenleg használom a telefonom, de nem fél évre tervezek, ezért húzok inkább az erősebb hardver-jobb kijelző irányába, mivel nem tudom, hogy fog-e változni telefonhasználatom és milyen irányba. Az akkuidő elég fontos szempont, így a Xiaomi felé billen a mérleg nyelve. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy van-e a huaweinek olyan előnye a 4 Prime-al szemben, ami ellensúlyozza a kisebb akkumulátort.
Itt írtam le eredetileg mit szeretnék. A héten megejteném beszerzést, de ahogy látod, még egy kicsit képlékeny a dolog.

Szerk: A ZUK Z2 mennyire ajánlott a Xiaomihoz viszonyítva?
 - 

Gaben01
őstag
Sziasztok!
Lassan aktuálissá válik a telefon váltás (Doogee X5 Pro-t cserélnék) és eddig biztos voltam benne, hogy egy Redmi 4 Prime lesz a befutó (5" -nál nagyobbat nem szeretnék). De most szembejött az e-digital akciós bannere egy Huawei Nova dual simmel 90K-ért. A méret is ok, a tudás is, egyedül az akku kisebb. Ti mit javasoltok, Note 4 Prime vagy Huawei Nova?
 - 

Gaben01
őstag
Sziasztok!
Kolléga Redmi Note 3-jára keresek tokot+kijelzővédőt. Itthoni forrást tudtok?
Előre is köszönöm. - 

Gaben01
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani megbízható itthoni Redmi 4 Prime beszerzési forrást? A Puremobile-nál van, de pár hsz-el előrébb írta a kolléga, hogy nem olvasott jókat róluk. Mall.hu-n nincs, eustock-nál nincs, emag-on sincs.
A redmi 4 Pro = Prime? A xiaomishop-nál ilyen néven is van (mármint 4 Pro).Aprón Lampard19 kolléga árul tokkal+fóliával korrekt áron, ha nincs megbízható hazai bolti forrás, akkor szerintem beszerzem tőle.
 - 

- 

Gaben01
őstag
Sziasztok!
Nagyjából már 2 éve egy Doogee X5 Pro-t használok, de lassan lecserélném.
Nincsenek extra igényeim, nem játszok a telefonnal egyáltalán, inkább net, e-mailek, fb, telefonálás a felhasználás.
Jó lenne, ha nem túl intenzív használattal kibírna egy töltéssel 2 napot, ne legyen tepsi méretű, max 5,2", 3/32 vagy 64, 1 micro+1 nano sim (jelenleg 2 micro van, ebből az egyik saját kártya a másik céges, utóbbi cseréje nanora macerás, de végső esetben meg tudom vágatni), b20 nem lét kérdés, nem akarok Kínából rendelni, itthoni beszerzés jöhet csak szóba, custom rom-mal nem fogok bíbelődni, out-of-box megoldást szeretnék.
A Xiaomi Redmi 4X szimpatikus, hasonló méretű-tudású telót tudtok még ajánlani vagy ne nézelődjek tovább?
Előre is köszönöm a javaslatokat.Szerk: Ebben az írásban 5" szerepel szerepel, de mindenhol 5,5" van.
 A héten volt a kezemben egy Redmi Note 3, ami szintén 5,5" nekem az már nagy, nem igazán farmer zseb barát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Fotók, videók mobillal
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Filmvilág
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Windows 11
 - Milyen joysticket vegyek?
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
 - Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
 - RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A héten volt a kezemben egy Redmi Note 3, ami szintén 5,5" nekem az már nagy, nem igazán farmer zseb barát.