- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caprice
csendes tag
Nyilvánvalóan én is tisztában vagyok vele, hogy kártyafüggetlenek ezek a telefonok. Viszont néhány telefonnak problémái vannak a telenorral. (Ha aktív a 3G, akkor nem lehet hívást fogadni/indítani/SMS-t küldeni. Ha a 3G ki van kapcsolva, akkor semmi probléma nincs.) Arra lettem volna kíváncsi, h a Doogee küzd-e ilyen gondokkal, és azért ide írtam, mert külön fórumot a doogee turbónak nem találtam.
-
Caprice
csendes tag
Sziasztok! Nem tudja esetleg valaki, hogy a DOOGEE TURBO DG2014 működik-e Telenoros kártyával? Először az iNEW V3-al szemeztem, de azt olvastam, h annak problémái vannak a telenorral + 3G-vel. Valaki próbálta már esetleg telenoros kártyával? (Egy kártyával)
-
Caprice
csendes tag
Tudnátok nekem ajánlani telefont? Mindennapi alap felhasználásra kellene (telefonálás, sms, netezés, zene hallgatás, videó nézés, fényképezés).
A telefonnal kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim, mindössze annyi, hogy:
-szép legyen a kijelzője, jó felbontással és élénk színekkel, és max 5"-os
-legyen rajta 2 kamera ami normális képeket csinál
-ne akadjon, és fussanak rendesen az alkalmazások
-az akku bírjon ki min egy napot (bár nem gyötröm a telefont, szerintem ezzel nem lesz gond)
-és tudja kezelni a telenoros kártyátEddig amiket néztem az a:
Valamivel olcsóbb kategóriában a Jiayu G2F és a thL T5S.
Illetve a thL W200S, ZOPO ZP780 (ez külsőre nagyon tetszik), Jiayu G4.Ami legjobban tetszett az az iNEW V3, viszont állítólag problémái vannak a telenoros Sim kezeléssel, így sajnos ő kiesik.
Ezek közül szerintetek melyiket lenne érdemes? Vagy van valami hasonló készülék, ami megfelel a kikötéseknek? Max olyan 55-60 ezer körül szánnék rá, vámmal, áfával együtt (persze ha 30ból kijön se probléma).
Plusz még egy olyan kérdésem lenne, hogy rootolás mennyire létkérdése ezeknek a telefonoknak? (Csak mert nem értek - egyelőre - hozzá, viszont mivel semmi extra vágyam nincs, nem játszok vele, és nem tömöm tele mindenféle alkalmazással se, így talán nem is szükséges... Vagy mégis?) Illetve néhány oldalról (pl etotalk) lehet rootolva is rendelni... Ilyenkor teljesen jó, működőképes állapotban kerül ki a telefon hozzám? Előre is köszi ha valaki foglalkozik velem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest