- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
Szevasztok! Ígértem egy kis tapasztalati összefoglalót a star S5-ről, de csak most jutottam el idáig. Szóval
Egyenlőre teljesen meg vagyok vele elégedve, az összeszerelés igényes, mióta többször leszedtem a hátlapot néhol nyikorog, de abszolút nem zavaró. Az akku nagyon jól bírja, pl.: mxplayerrel nem hd film lejátszásával kb 35-40 perc 20%-ot szív le, ha nem játszom vele, és nem filmezek, akkor folyamatos bekapcsolt 3g és wifivel kb 2-2,5 napot bír ki. A kijelzője gyönyörű, a betekintési szög eléggé nagy, bár a háttérfény lehetne kicsit erősebb/csak közvetlen napsütésnél tűnik fel/. Az érintéseket nagyon jól érzékeli, nem dobálja a koppintásokat a képernyőn, mint az előző telefonom /ATAB5/ A kamera különböző tesztprogramok alapján a hátlapi 12.7 MP az előlapi 5.2 MP. A feltöltött képeket és a videót az alap kamera alkalmazással készítettem, ami csak 6 MP képeket engedett, de majd ha fölteszem az új romot, szerintem ez is javulni fog.
[Szabadtéren_napsütésben]
[Zárt_tér_vakuval]
[Zárt_tér_vaku_nélkül]
[Zárt_tér_vakuval]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Óra topik
- Nyomtató topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest