- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulcsari
csendes tag
Sziasztok! Találtam egy jiake jk11-est! Abból volt 2 gb ramos? mert a srác azt állítja, meg az antutu is
-
kulcsari
csendes tag
válasz
Viktor0610 #65429 üzenetére
Igen tudom sajnos ez van a vám az vagy fog vagy nem!
Ilyenek a srácok! Nah mindegy igazából kellene valami oldala ahol megbízhatóan lehet rendelni, biztos megérkezzen ez nagyon fontos, mert az itthoni nepperek nagyon nagy árréssel dolgoznak ezért szeretnék én magam rendelni.
-
kulcsari
csendes tag
válasz
Viktor0610 #65423 üzenetére
Nem szándékoztam ezt kérni és nem is akarok senkit bántani ezért csak megjegyeztem
köszönöm a hasznos válaszokat akkor egyelőre sztem vagy merész leszek és kipróbálom ez a jiake x3s-t vagy maradok a már tesztelt jiayu mellett. Lenovot szerettem volna nagyon de az sokkal drágább mint az említettek sajnos. Már csak az a kérdés hogy hol vegyem meg
Meg a vám, hogy fogják e vagy nem...
-
kulcsari
csendes tag
Valaki tudna ajánlani nekem 6589 vagy 6592 telefont 2 gb rammal ami megbízható és jó minőségű? mert szeretnék venni egyet, de alig kapok válaszokat itt!
-
kulcsari
csendes tag
Tud valaki vmit a jiake x3s-ről?
-
kulcsari
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék! Telefont vennék, de nem tudom mi lenne a jó. Mindenképp dualsim kellene, 4 vagy 8 magos a jobb?
2 gb ram kellene mindenképp, mit ajánlanátok? Néztem Jiayu-t THL-t Lenovo-t Jiake-t! Max 250$ amit rá szánnék. Köszönöm előre is Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hűtőt vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Jelszókezelők
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest