Hirdetés
- Yettel topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Space marine
aktív tag
Köszi mindenkinek a tanácsot
Ez a Z2 Pro egész jónak tűnik, méretben se lenne gáz a mostani Nokia 930 után. A 4/64 verzió pont megfelelő lenne, már csak a magyar gari kérdéses illetve a képek, videók minősége.. Na meg mennyire lesz hozzá aktív magyar fórum. Setét vagyok a droidhoz :/ ha jól gondolom ez kb 140-150re fog kijönni.. ajánlom, hogy jó képeket csináljon, nekem fontos ez a rész is 
-
Space marine
aktív tag
válasz
Space marine
üzenetére
Kimaradt a kijelző méret: 5 - 5.2" max! Sajnos már ez is a határ kategória

-
Space marine
aktív tag
Sziasztok! Tanácsért jöttem
Keresek egy olyan készüléket amit 3/4-32/64, kiváló fotós rész, erős proci jellemzi. A fluid rendszer sebesség talán már nem akkora elvárás manapság
Alap a Mo-i gari. Tudom, feladtam a leckét 
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez a Z2 Pro egész jónak tűnik, méretben se lenne gáz a mostani Nokia 930 után. A 4/64 verzió pont megfelelő lenne, már csak a magyar gari kérdéses illetve a képek, videók minősége.. Na meg mennyire lesz hozzá aktív magyar fórum. Setét vagyok a droidhoz :/ ha jól gondolom ez kb 140-150re fog kijönni.. ajánlom, hogy jó képeket csináljon, nekem fontos ez a rész is
Alap a Mo-i gari. Tudom, feladtam a leckét