-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
OP3T telefont használok és olyan appot keresek (gyárilag úgy látom nem tud ilyet a telefon), amivel előre be tudom állítani, hogy melyik kontaktomat melyik számmal hívjam automatikusan.
-
nofi
addikt
válasz
#73959936 #122961 üzenetére
Igen, igazából olyasmit szeretnék, mint ami iOS-ben van "do not disturb" mód, csak en bloc az egész "egyik" szám beérkező hívásaira/üzeneteire.
kmarci25
az a baj, hogy azért kikapcsolni nem szeretném, mert jó lenne látni ha épp ráérek ki keresett, pl. hétfőn nem kell bemennem - ilyesmik -
nofi
addikt
Sziasztok!
Eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg megpróbálkozom egy dual simes telefonnal. A helyzet, hogy nem igazán mozgok otthonosan az android világában, pláne nem a dual simes használatban. Nem használtam még ilyet ezért az alapvető kérdéseim lennének:
- Gondolom hívás előtt alapból megkérdezi, hogy melyik kártyával akarok hívni. Beállítható, hogy bizonyos számokat mindig az egyik kiválasztott SIM-mel hívjak?
- Miként működik pl. tárcsázáskor, hívás előtt mindig megkérdezi melyik számomról menjen ki a hívás?
- Egy céges és egy magán kártyám van. Megoldható valamilyen ütemezéssel, hogy egy bizonyos időintervallumban előbbi "ne zavarj" üzemmódban legyen? Azaz nem akarom kikapcsolni, de az értesítéseit nem szeretném hallani.
- Hívást fogadni/indítani mindkét kártyával szeretnék, mobilinternet csak az egyikről menne. Ez "aktív", vagy "passzív" dualsim használatnak minősül?Tudom, nagyon lvl1 kérdések, de vakon nem szeretnék másik oprendszerre váltani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged