- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tazmanka
csendes tag
Megtetszettek ezek a kínai telók. Épp telefonvásárlás előtt állok, a legfőbb szempont, hogy minimum hd ips kijelző és amiről, nem igazán találtam semmi lényegest és amiatt kérdezek az jó külső hangszóró (esetleg stereo). Emiatt nem váltottam le idáig a nokia 5800ám, és szeretnék valami hasonlóan jó hangzásvilággal rendelkező telefont. Tudnátok ajánlani e szempontok alapján nekem? Köszönöm előre is!
-
tazmanka
csendes tag
Megtetszettek a kínai telefonok, most a Jiayu g3t-t nézegettem, igazából ami fontos lenne a zenei rész és a böngészés meg a nagy akkumulátor idő. Az utolsó 2 rendben viszont a zenei részről nem sokat tudok. Ami leginkább érdekelne, hogy külső hangszorója hogyan szól, nokia 5800 valamint se xperia play után szintén olyat szeretnék ami hasonló hangzással rendelkezik és vannak basszusok is benne. Úgy általában is érdekelne h. melyik kínai androidos teló rendelkezik a legjobb hangzással, azért is írtam ebbe a topicba. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest