- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
viktorhu #139650 üzenetére
Volt ugye alapból a sim-re mentés, aztán miután nem fért több, egyszerűen annyit csináltam, hogy az új névjegy mentésekor a legördülő menüből kiválasztottam a gmail fiókot és oda mentettem, majd a meglévő névlistámban rámentem, hogy mentse át mindet a gmailra szintén. Ezzel persze volt sok dupla, de utána a megjelenítésben rámentem, hogy csak a google accot mutassa, így eltűnt a dupla és ott volt a régi és új. Kb. ennyi.
Ha előbb megvan az új teló, akkor persze tudok tesztelgetni, mielőtt megy a factory a régin, viszont a régi Lenovo, és az új között volt pár kieső hét, amíg egy ezer éves Nokiát használtam. A lényeg, hogy a régitől úgy kellett megválni, hogy még nem volt kéznél sokáig az új. -
AssAssynn
addikt
válasz
viktorhu #139645 üzenetére
Könnyen meglehet, hogy ez történt. Magam sem tudom. De úgy gondolom, hogy mindenféle bogarászások nélkül jól kellene működnie az ilyen funkcióknak. Valaha belemásztam minden új telóba, nyomkodtam napokig, míg teljesen át nem rágtam, de manapság annyi időm van erre, hogy beindítom, beállítok kezdetnek 1-2 dolgot, aztán fut élete végéig úgy... és talán nem én vagyok az egyetlen ilyen, ezért mondom, hogy jó lenne, ha "hackelgetések" nélkül is jól menne minden, pusztán annyival, hogy megnyomok egy gombot.
(#139647) svgyula Teljesen igazad van, én is gondoltam rá anno, most, hogy így visszaemlékezem, de elvetettem, mondván, hogy úgy is elfelejtem majd ezt csinálni. Hát visszagondolva majdnem mindegy lett volna ha már ennek kezdek neki.
-
-
AssAssynn
addikt
válasz
viktorhu #139637 üzenetére
Sajnos ott egy darab névjegy sincs. Ami azért is nagyon bosszantó, mert a régi telón tudtam változtatni a névjegyeknél a nézetet, hogy melyiket mutassa, és ha a gmail címre mentem, akkor jól mutatta őket. Nem tudom elhinni, hogy ezek után nem szinkronizált.
Egy levélcímet kötök az összes eszközhöz, ezt direkt erre találtam ki, nem lehetett más. Amúgy egy régi Lenovo A1000 volt ez a telefon. Sajnos már nem tudok visszanézni rá.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Viktor0610 #139635 üzenetére
Köszi, írtam a 9S topicba, hátha találtam erre valamit, ha nem akkor ez jó nagy nyalóka most nekem...
-
AssAssynn
addikt
Google alkalmazásoknak van külön témájuk?
Megint én, meg az új teló (Note 9S)... az van, hogy még a régi telefonon megtelt a SIM, és elkezdtem a google fiókomra szinkronizálni őket. Szépen tudtam is váltogatni a "megjelenítés"-ben, hogy sim és/vagy szinkronizálási névjegyek látszódjanak. Működött. Örültem is neki, minden új névjegyet eztán így is mentettem el. Ráadásul jó sokat.
A gond ott van, hogy az új telón bár be vagyok lépve abba a gmail fiókba, és a szinkronizálás aktiválva is van, de a névjegyzékben mégiscsak a sim-en lévőket látom csak, és az újabbakat, amiket később adtam a fiókhoz, azokat nem látom. Keresgéltem részletesebben is a telón, és voltam egy mappában, ahol lehetett váltogatni az "eszköz", a google fiók és az "összes" között, és bizony a gmail fiókra váltva egy árva névjegyet sem hozott be.
Na most lehet, hogy mégsem szinkronizálta a régi telefon megfelelően a gmail fiókomra a névjegyeket, vagy ennél az újnál vagyok képtelen előszedni azokat?
Ez most elég nagy gond, mert sok fontos szám hiányzik... sajna a régi telót sem tudom beüzemelni már, hogy megnézzem ott megvannak-e még. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest