- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
Sziasztok!
Csütörtökön reggel rendeltem egy Honor Note 8-at a Spemall-ról, a státusz azóta is shipped, de még mindig nem kaptam nyomkövetési számot. Ezek szerint még fel sem adták? Aki rendelt már innen, kb. mennyi idő volt mire kapott ilyen számot?
-
tboj
tag
Sziasztok!
Bemásolom ide is, hátha itt hamarabb kapok választ, mint a másik topic-ban.
Néhány hónapja már érdeklődtem, hogy felmérjem a terepet, de most már aktuálissá vált húgom telójának cseréje. Eddig egy Redmi Note 2-t használt, ami kb. minden igényét kielégítette. Nem sokat telefonál, inkább tartalomfogyasztásra használja és szinte állandóan a kezében van. Egyedül a 32 GB tárhellyel volt problémája (túl sokat fényképez
), illetve a kijelzővel, ugyanis még nagyobbat szeretne... Nagyjából 100.000 forintig mennék el árban, és legutóbb egy használt Mate 8 volt az ajánlás, de amikor mutattam neki, akkor annyi volt a reakció, hogy "ez is csak 6 colos" xD
Ő ilyen 6,5 col körüli méretet szeretne, szóval ahogy néztem, vagy a Mi Max 2 vagy a Honor Note 8 jöhet szóba. Nézegettem teszt videókat mindkettőről, és összességében nálam a Honor jött ki győztesnek (nála is). Ezt akarom megvenni neki (ha esetleg tudtok ilyen szempontok mellett jobbat ajánlani, akkor jöhet, bár nem hiszem).
A nagyobb kérdésem az lenne, hogy honnan rendeljem. A puremobile-nál láttam 4GB RAM-os 64 GB-s verziót arany színben 1 év forgalmazói garanciával 110 ezerért, viszont a Spemall-nál ugyanez a verzió 96 ezerből kijönne 2 év EU-s garanciával, illetve itt van 128 GB-s is, ami pedig 107 ezerből jönne ki (ráadásul itt választható ezüst színben is).
A Spemall-os árak a standard shipping-gel lettek számolva, viszont valamit mintha olvastam volna egyszer, hogy EU express-t kell választani, hogy ne legyen megvámolva. Valaki fel tudna világosítani ezzel kapcsolatban?
A másik kérdésem pedig a Spemall-os garanciára vonatkozik. Ahogy láttam, van magyarországi szervizük is, így gondolom nem szükséges külföldre küldeni a készüléket, ha probléma adódna vele, csak Budapestre. Jól sejtem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Spórolós topik
- Óvodások homokozója
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős specifikáció, kompakt formában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest