Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tboj

tag

Sziasztok!

Csütörtökön reggel rendeltem egy Honor Note 8-at a Spemall-ról, a státusz azóta is shipped, de még mindig nem kaptam nyomkövetési számot. Ezek szerint még fel sem adták? Aki rendelt már innen, kb. mennyi idő volt mire kapott ilyen számot?

• tboj

tag

válasz ctibor #132990 üzenetére

Láttam, de nem probléma, a mostani Redmi Note 2-je sem tudja :) 90%-ban wifit használ, mobilnetet csak alkalmanként és akkor sem számít a sebesség. Azért köszi az észrevételt.

• tboj

tag

Sziasztok!

Bemásolom ide is, hátha itt hamarabb kapok választ, mint a másik topic-ban.

Néhány hónapja már érdeklődtem, hogy felmérjem a terepet, de most már aktuálissá vált húgom telójának cseréje. Eddig egy Redmi Note 2-t használt, ami kb. minden igényét kielégítette. Nem sokat telefonál, inkább tartalomfogyasztásra használja és szinte állandóan a kezében van. Egyedül a 32 GB tárhellyel volt problémája (túl sokat fényképez :D), illetve a kijelzővel, ugyanis még nagyobbat szeretne... Nagyjából 100.000 forintig mennék el árban, és legutóbb egy használt Mate 8 volt az ajánlás, de amikor mutattam neki, akkor annyi volt a reakció, hogy "ez is csak 6 colos" xD
    Ő ilyen 6,5 col körüli méretet szeretne, szóval ahogy néztem, vagy a Mi Max 2 vagy a Honor Note 8 jöhet szóba. Nézegettem teszt videókat mindkettőről, és összességében nálam a Honor jött ki győztesnek (nála is). Ezt akarom megvenni neki (ha esetleg tudtok ilyen szempontok mellett jobbat ajánlani, akkor jöhet, bár nem hiszem).
    A nagyobb kérdésem az lenne, hogy honnan rendeljem. A puremobile-nál láttam 4GB RAM-os 64 GB-s verziót arany színben 1 év forgalmazói garanciával 110 ezerért, viszont a Spemall-nál ugyanez a verzió 96 ezerből kijönne 2 év EU-s garanciával, illetve itt van 128 GB-s is, ami pedig 107 ezerből jönne ki (ráadásul itt választható ezüst színben is).
    A Spemall-os árak a standard shipping-gel lettek számolva, viszont valamit mintha olvastam volna egyszer, hogy EU express-t kell választani, hogy ne legyen megvámolva. Valaki fel tudna világosítani ezzel kapcsolatban?
    A másik kérdésem pedig a Spemall-os garanciára vonatkozik. Ahogy láttam, van magyarországi szervizük is, így gondolom nem szükséges külföldre küldeni a készüléket, ha probléma adódna vele, csak Budapestre. Jól sejtem?

Új hozzászólás Aktív témák