Hirdetés
- Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Upo
addikt
Ha ad másik gombot amit beleteszek akkor simán, de én nem vagyok szervíz, meg nem fogok nekiállni keresgetni hogy honnan lehet olyan gombot keríteni, egy mobilosnál valószínűbb hogy van a fiókban, esetleg tud bontani is...
Magamnak szoktam megcsinálni amit kell. Ipod nano 3G-ben is cseréltem véletlenül megroppantott smd ellenállást (az nagyon kemény volt, kisebb mint a páka hegye), a bekapcsológomb ahhoz képest ház méretű. - 

Upo
addikt
Azért egy bekapcsológomb cseréhez nem kell hőlégfúvó, sima pákával vékony heggyel megoldható, nem egyet cseréltem már. Szerintem bármelyik mobilszervíz megcsinálja amelyik forraszt. És többször volt már olyan, hogy ilyen apróbb javításoknál kifizette a kínai a javítást garancia gyanánt, meg kell velük beszélni, mindenki jobban jár. Mindenképp jelezni kéne az eladónak hogy rossz a gomb, aztán a megoldás résznál írni neki hogy enyyiért megcsináltatnád ha küldik az árát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - További aktív témák...

- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest