Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ha ad másik gombot amit beleteszek akkor simán, de én nem vagyok szervíz, meg nem fogok nekiállni keresgetni hogy honnan lehet olyan gombot keríteni, egy mobilosnál valószínűbb hogy van a fiókban, esetleg tud bontani is...
Magamnak szoktam megcsinálni amit kell. Ipod nano 3G-ben is cseréltem véletlenül megroppantott smd ellenállást (az nagyon kemény volt, kisebb mint a páka hegye), a bekapcsológomb ahhoz képest ház méretű. -
Upo
addikt
Azért egy bekapcsológomb cseréhez nem kell hőlégfúvó, sima pákával vékony heggyel megoldható, nem egyet cseréltem már. Szerintem bármelyik mobilszervíz megcsinálja amelyik forraszt. És többször volt már olyan, hogy ilyen apróbb javításoknál kifizette a kínai a javítást garancia gyanánt, meg kell velük beszélni, mindenki jobban jár. Mindenképp jelezni kéne az eladónak hogy rossz a gomb, aztán a megoldás résznál írni neki hogy enyyiért megcsináltatnád ha küldik az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- League of Legends
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest