- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ha ad másik gombot amit beleteszek akkor simán, de én nem vagyok szervíz, meg nem fogok nekiállni keresgetni hogy honnan lehet olyan gombot keríteni, egy mobilosnál valószínűbb hogy van a fiókban, esetleg tud bontani is...
Magamnak szoktam megcsinálni amit kell. Ipod nano 3G-ben is cseréltem véletlenül megroppantott smd ellenállást (az nagyon kemény volt, kisebb mint a páka hegye), a bekapcsológomb ahhoz képest ház méretű. -
Upo
addikt
Azért egy bekapcsológomb cseréhez nem kell hőlégfúvó, sima pákával vékony heggyel megoldható, nem egyet cseréltem már. Szerintem bármelyik mobilszervíz megcsinálja amelyik forraszt. És többször volt már olyan, hogy ilyen apróbb javításoknál kifizette a kínai a javítást garancia gyanánt, meg kell velük beszélni, mindenki jobban jár. Mindenképp jelezni kéne az eladónak hogy rossz a gomb, aztán a megoldás résznál írni neki hogy enyyiért megcsináltatnád ha küldik az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest