- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
marec1122 #139174 üzenetére
Szia! Kellene működni a net-nek 3G-vel is ha nincs éppen elérhető LTE. A hiba inkább a belépés elérésével van. Ha jól emlékszem a vodefonnál volt valamilyen megnevezési hiba a belépéskor. Azt kellett átírni és működött. De nekem nincs itthoni vodás kártyám. Talán valaki tud segíteni akinek van, vagy vidd be egy "hozzáértő" üzletbe.
(#139171) Wolfskin
Szia! Hát igen nagy "paraszt" volt az az eladó ott az üzletben. Én visszamennék és megkérdezném mi is a szakmája? Szerintem virágkötő vagy pék. Sajna a memóriakezelése a telefonodnak rossz.
Ezen csak(ha van?) gyári frissebb ROM vagy egy mókolt ROM segítene bár az utóbbi szinte biztosan tartogat meglepetést-kompromisszumot. Az érdekes, hogy az én telómban is 4GB RAM van de soha nem volt gond se a 8-as droid alatt se a 9-es droid alatt.
Olyan még nem volt, hogy valami előre beállított dolog "eltűnt" és a teló nem jelzett. Ráadásul sokszor fénykép hegyekkel megrakott emailok csücsülnek a memóriában mert a látványtervet időnként azonosítani kell. De nálam nincs állandóan net-mobilnet így nem férnék másképpen ezekhez hozzá, letölteni pedig nem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest