Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az itthoni két SIM, illetve a külföldi tartózkodásaim alatt 1 itthoni, egy kinti SIM esetén az elmúlt fél évben az a tapasztalatom, hogy inkább készülékfüggő és nem típusfüggő a lecsatlakozás jelensége, de ha meg is történik (pl Tronsmart-tal előfordul néha), akkor is max 5-10mp erejéig olyan helyen, ahol gyengébb a vétel.
ZTE-vel ilyen még nem történt, Freelanderekkel sem, de noname készülékeknél nem ritka tabletben és telefonban sem. Ha ez a funkció fontos, akkor mindenképp nevesebb gyártótól vásárolj (ZTE, Lenovo, Moto, Samsung, Huawei, Sony), mert ott jobban odafigyelnek az ilyen részletekre. A "másodvonalas" kínai brand-ek közül ilyen téren még a Zopo, Xiaomi, Newman (nem csak az N2 létezik) gyártókat merem bátran ajánlani, a többinél már talán inkább készülék-specifikusnak mondanám. (A lista a teljesség igénye nélkül készült, mielőtt valaki beleköt) -
svgyula
addikt
Szia!
Németországban a 3g hálózat lefedettsége a méretek miatt rosszabb mint itthon. A céges magyar kártáyádon állítsd be a romingot mert akkor mindegy milyen hálózatot talál (nálam legalább is mindegy volt) na meg a 2g vagy sima gsm. Sajnos a nagyvárosok környékén sem tudtam mindenhol a 3g-s mobil internetet használni.
Bementem pl Berlin felett egy kisvárosba vagy 3 mobil szolgáltatóhoz és kértem internet-et megnézték a térképet és azt mondták ott nincs. Ugyanez volt Köln környékén, Stuttgartba, stb. a főnökömmel próbáltuk volna a voip hívást hát halott......... A nagyvárosok központjában ~1-2perc utána kiakad.
Tehát próbáld meg azon a kártyán ami fontos
csak gsm szolgáltatást beállítani. -
Graphics
Jómunkásember
Mérettől függően érdemes szétnézni pl.
Lenovo kínálatában tudom ajánlani:
S860: fém házas kialakítás , 2SIM, 4000-es aksi, bevált és ismert MT6582-es 4magos SoC
+ Hosszú üzemidő
- Nincs LTEÁr: 260-280$
Lenovo K910 akkor, ha nagyobb a keret.
Ezen telefonokhoz elérhető jó support.
Xiaomi Hongmi Note is ajánlott lesz, amint elérhető lesz WCDMA verzióban, jó szoftveres háttér, példás frissítések.
Ár?
MTK SoC-kal szerelt telefonok általában 2G / 2G+3G kapcsolatot tudnak, tehát egyik sim csak 2G
Ritka kivétel, hogy ez máshogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak gsm szolgáltatást beállítani.