- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
VB0728 #140324 üzenetére
Szia! Pont ez a lényeg, hogy fizessen a kedves ügyfél! A Honor 8 volt az utolsó ami dual actice 2 rádió telefon volt. Nekem még van itthon egy honor 6 ami 2014-óta még rendesen működik, jó nem egy villám de az is dual acktive telefon. Esetlen nézd meg hátha tudsz értelmeset használtan fillérekért venni. Ha ez nem opció a sim-el nem tudsz variálni? Gondolom egyik céges a másik meg maszek. Én megpróbálnám a céges sim-en a net-et növeltetni és a maszekoknál meg a viber, whatsapp, hívást erőltetni. Akkor a cégesre érkező hívások überelik a net-es beszélgetést. Munka után meg tiltod a céges sim-et. Csak egy ötlet volt! Nálam is volt anno', hogy a kedves főnököm nem tudta mi is az a magánélet! Mondjuk akkor a saját sim-en zaklatott mindig ügyesen este, amíg nem cseréltem kártyát!
Akkor szoktam rá arra, hogy este telefon kikapcsol és csak az ébresztővel indul! Meg voltak ennél kellemetlenebb helyzetek is......
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest