Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Yettel topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fotók, videók mobillal
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szia! Azért az egy dual stanby telefonnál érdekes lenne ha beszél az egyiken és foglalja a rádió részt a másikra érkező hívás becsipog
Ezt nem gondoltad komolyan igaz? HA(?) van működő átirányítás és a szolgáltató képes két vonalat ráküldeni a számra akkor igen. De ha nem akkor esetleg kapsz pár perc múlva sms-t. Az átirányítás pedig nem jó ötlet
pl nálam kizárt amikor az egyik német a másik magyar sim. Ezért vettem 2ráiós telefont.............A főnököm dettó ha beszél az egyiken akkor vagy üzenet rögzítő vagy a németen a nem elérhető válasz jön. Az átirányítás ott is kizárt. Azt nem tudom ez mekkora pénz, meg mennyire szeretik a szolgáltatók azt ha a hálózatukról egy másikra dobják a hívást. Ennek biztosan van a hívó fele is felára vagyis azzal szúrsz ki aki téged hív! Mert nem mindegy, hogy pl telenor-telenor vagy telenor-telenor-vodafon (csak példa volt) Persze van akit nem érdekel az ilyen..... -
tobias40
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi,közben kikerestem a fordítóval is..
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple asztali gépek
- Subaru topik
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- GTA V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt nem gondoltad komolyan igaz? HA(?) van működő átirányítás és a szolgáltató képes két vonalat ráküldeni a számra akkor igen. De ha nem akkor esetleg kapsz pár perc múlva sms-t. Az átirányítás pedig nem jó ötlet
pl nálam kizárt amikor az egyik német a másik magyar sim. Ezért vettem 2ráiós telefont.............A főnököm dettó ha beszél az egyiken akkor vagy üzenet rögzítő vagy a németen a nem elérhető válasz jön. Az átirányítás ott is kizárt. Azt nem tudom ez mekkora pénz, meg mennyire szeretik a szolgáltatók azt ha a hálózatukról egy másikra dobják a hívást. Ennek biztosan van a hívó fele is felára vagyis azzal szúrsz ki aki téged hív! Mert nem mindegy, hogy pl telenor-telenor vagy telenor-telenor-vodafon (csak példa volt) Persze van akit nem érdekel az ilyen.....