Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fateless
üzenetére
Szerintem is. Nincs "többkészülékes" tapasztalatom, de sztem az én telóm nem egyedi eset és általánosságban is felvetődnek bennem kérdések.
- Alkalmazások vonatkozásában a Google csak most kezd nyitni Kína felé. Eddig ott nem volt Gapps, így a függőségei sem okozhattak problémát. Biztos minden kínai gyártó átnézte ennek az összefüggéseit?
- Dual SIM kezelés nincs az Androidban, tehát ez mindenképpen vmilyen tákolás útján kerülhet csak bele. Ezt minden kínai gyártó helyesen, minden összefüggését figyelembe véve programozta le?Én a Zopo EU -s shop -jából vásároltam egy EU -s, de legalábbis nemzetközi verziósnak írt telót. De ez nem az! A felszín úgy néz ki, de ha egy kicsit beletúr az ember, akkor észreveszi, hogy nem külön rom -ról van szó, hanem egy kínai rom átalakításáról. A fájlrendszere, a konfig fájljai (pl. net, gps, stb.) tele vannak kínai helyekre, weboldalakra, funkciókra utaló nyomokkal. Meglepne, ha ez csak egyedi, "Zopo jelenség" lenne. Ha ezek benne vannak egy kínai telóban, akkor sztem nem alaptalan a feltételezés, hogy esetleg nem sikerült tökéletesen a "nemzetköziesítés".
Én eddig nagyrészt Samuztam. Ott régiófüggőek a romok. EU régiós rom -ban nem találkoztam Ázsiára utaló fájlokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Óra topik
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest