Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Köszi, de nincs ebben ennyi! Beírtam egy értékelésbe a Playen (láttam, hogy válaszolt egy másikra, úgyhogy talán észreveszi), meg írtam neki egy mélt. Elég gyatra az angolom (bár kütyü témakörben szinte folyékonyan olvasok
), de ez annyira egyértelmű igény, hogy ha csak annyit írtam volna, hogy "Stone 4g!", akkor is értené. Itt csak azért dobtam föl, mert ha többen kérik, az talán jobban motiválná. Bár elég fura a userek gondolkodása. Látod, a ZP999 topikban is az akkuidő az egyik fő műsorszám, ugyanakkor csak kevesen használják az adatmód váltást, mint lehetséges energiamegtakarítási módot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- iPhone 17 Pro Max 512gb Cosmic Orange
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de ez annyira egyértelmű igény, hogy ha csak annyit írtam volna, hogy "Stone 4g!", akkor is értené. Itt csak azért dobtam föl, mert ha többen kérik, az talán jobban motiválná. Bár elég fura a userek gondolkodása. Látod, a ZP999 topikban is az akkuidő az egyik fő műsorszám, ugyanakkor csak kevesen használják az adatmód váltást, mint lehetséges energiamegtakarítási módot.