Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
include777
üzenetére
Nekem is az a meglátásom, hogy sokat nem érsz ezzel az órajel lecsökkentéssel... Egy időben nézegettem azt a magyar fejlesztésű hardver monitorozó programot, és azzal skubiztam a magokat... Az esetek döntő többségében csak 1 mag ment, nagy ritkán bekapcsolta (!) a másodikat. Ráadásul ez még a "régi" MT6589, a mostaniak gondolom már fejlettebb szinten űzik az ipart.
Ha leveszed az órajelet, szerintem annyit érsz el vele, hogy gyakrabban fogja bekapcsolgatni a többit... Ergó nem fog kevesebbet fogyasztani a teló... Ténylegesen azzal lehetne spórolni, ha sikerülne a feszkót is lejjebb venni, de akkor meg gondolom a stabilitás látná kárát... (Ráadásul ehhez kernel szinten kell belenyúlni a droidba, szóval nem egyszerű.)
Jól írja a kolléga: 3G -> 2G, kijelző 50% vagy alatta. Én még a wifi-t sem hagyom bekapcsolva. Ja és éjszakára kapcsoltasd ki az ütemezett ki-bekapcsolóval. (Nálam az ébresztő szokta feléleszteni reggel.)
-
Laza...
addikt
válasz
include777
üzenetére
Ha visszaveszed az órajelet, a rendszered akadóssá válik, cserébe az akksi üzemidőben semmit nem nyersz. (tapasztalat, több féle készülékkel is)
A legtöbb amit tehetsz: 3G bekapcsolni csak akkor ha valóban szükséged van rá (mailek letöltéséhez elég a 2G is, jóval kisebb energia mellett), wifi dettó, de túl sokat nem fogyaszt, a gps gyakorlatilag szinte semmit. A fényerő - és így a kijelző- a legnagyobb energiazabáló, ennek fényerejének csökkentésével nyerhetsz a legtöbbet.
Ha durván esik az üzemidő akkor meg kell nézni mi miatt (wakelock app)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest