Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjorngolf
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Méretben igazából nekem mindegy. Pontosabban az U méretével sincs semmi gondom, de maximum 5" amit én józannak és értelmesnek látok. Nagyobb képátméretű teló szerintem felesleges. Igen megnéztem az V5-öt és láttam hogy a 2gb-os verzió kb 45-50 e áll meg. Most még az Asus Zenfone 5-öt néztem.
http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-intel-z2560-dual-core-1-6ghz-android-4-3-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-screen.htmlÁrban nem rossz, kb 40 e ft. és ahogy olvastam tesztet róla, az aksija jóval többet bír. Mert ahogy olvastam most pár cikket a ZTE-ről azt írják hogy elég gyorsan megeszi az aksiját.
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
5" alatt már nemigen van használható teló - ahogy mondtad, egy kezed sok megszámolni

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest