- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsó
aktív tag
válasz
fateless #85112 üzenetére
Ez érdekes volt...
Vasárnap éjjel fél 11kor rendeltem meg 59.900Ft-os áron. Másnap felvették velem a kapcsolatot mailben, majd írták, hogy telefonon is megkeresnek a rendelésem megerősítése miatt. Közben én ugye kérdezősködtem, érdeklődtem mi lehet a bibi hogy ennyiért adják, néztem az oldalt többször is és egyszer már csak 56900 Ft volt. Rá kb. 15 percre hívtak hogy erősítsem meg a vételi szándékom. Mondtam nekik hogy most már csak 56900Ft a telefon a honlapon, ha megkapom annyiért akkor megrendelem. Mondták: semmi akadálya még nem adták át a futárcégnek... Így lett ennyi az ára, nem tudom hogy jött ki ez...
A telefon szerintem igényes, szép, jó anyagminőségű. Képernyő szép, kamerák nagyon jó minőségű, élethű képet csinálnak. Előtte Samsung GT-I8000 (Omnia 2) volt/van. Abszolút nem nagy nekem (mondjuk nagy tenyerem van)
Hétfőn este már 87900Ft volt a honlapon nem?UI: stock rom? Mi az?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest