Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magisk
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Nagya21
üzenetére
Nincsenek túlzott elvárásaim, sőt!
Mármint a hardver tekintetében. (Nekem az MT6572 fél giga RAM kombó is elég tudna lenni.
) Ami sokkal inkább számít, az a minőség. Az érintőképernyő jól érzékeljen, jó legyen a hangminőség, stb. A jó fotós képességeket azért nem írom ide, mert alig néhány kínai telefon tud igazán jó fotókat készíteni, és itt még a márka sem annyira számít. 
A Coolpad szerintem neked is nagyon fog tetszeni, pláne a Pixels után.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mármint a hardver tekintetében. (Nekem az MT6572 fél giga RAM kombó is elég tudna lenni.
) Ami sokkal inkább számít, az a minőség. Az érintőképernyő jól érzékeljen, jó legyen a hangminőség, stb. A jó fotós képességeket azért nem írom ide, mert alig néhány kínai telefon tud igazán jó fotókat készíteni, és itt még a márka sem annyira számít.