- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Borat7 #79574 üzenetére
Szia! Keress rá a driverre úgy, hogy MTK.........(a telefonod chip száma pl 6582)driver.
Ha letöltötted ezt kell felrakni. Sajna nem tudom milyen a telód chipkészlete.Nekem most nincs fent más csak az MTK6592-es és az nem biztos, hogy működik a telóddal.
Más!
(#79576) gipsztigris
Az ha valaki nyit egy boltot és árusítja a termékeit, bármennyiért, egyáltalán nem érdekel. Ahogy írtad jogomban áll venni vagy nem venni! DE az ami itt megy ahol normális körülmények között szakmai segítséget kellene adni az már más tészta. Mert ez azért már nyilvános átb@aszás kategóriája. Ráadásul úgy, hogy rajtam kívül sokat nem kíváncsiak rá.............
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest