Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuli76
tag
válasz
n@p@lm
üzenetére
Azt nem tudom,olyan telefonom nem volt,azt jobban tudják,akik képben vannak a processorokal,h melyik a jobb az mtk,vagy a snapdragon.Az a830 ban upc kártya volt,amely a voda hálozatát használja.Vidéken lakok és itt szinte használhatatlan volt a voip mobilnetet.Most meg volt h, nem kapcsoltam be a wifit és ugy is tudtam telefonálni.
(#78709) CineDOG1
A nokia mobilnettel,vagy wifin.Mert nekem is ithon vigan elvan a C7(nem Ronaldo
Nokiám, wifin,az is symbian. -
Zeki
nagyúr
válasz
n@p@lm
üzenetére
Azért az elég gáz, hogy ennyire nincs összeoptimalizálva a dolog... egy legegyszerűbb Samsung Galaxy Y s5360-on is elmegy a csipsimple, ami voipra okés.
Egy annál is nagyságrendekkel gyengébb symbianos nokián is elmegy a voip , ráadásul a gyári kliensével olyan minőségben, hogy brutál.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nokiám, wifin,az is symbian.