Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Depression
üzenetére
Igen, ez a gondom nekem is a hongmi 1s vs note kapcsán
Nem is az hogy nagyobb, de elég vastag és nehéz. Nézegettem az inew v3-at, qrva jó teló lenne és árban is jó. Na az 5" ellenére kurta vékony és könnyű. De a topikja nem győzött meg hogy olyan kellene nekem, amúgy nagyon tetszene. Nemrég volt ilyen 5" a kezemben ami vékony és könnyű, teljesen jó. Írok is majd egy listát mik jöhetnek nálam szóba, érvekkel, ellenérvekkel, hátha a tapasztaltabbak találnak még valamit amit nem vettem észre és kezdhetem az egészet elölről ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remiel: Hát ez van, a pofátlanok most nagyon felemelték
Mobilemannél van készletről ugyanannyiért kb mintha megrendeled miniről, 61-62k.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem is az hogy nagyobb, de elég vastag és nehéz. Nézegettem az inew v3-at, qrva jó teló lenne és árban is jó. Na az 5" ellenére kurta vékony és könnyű. De a topikja nem győzött meg hogy olyan kellene nekem, amúgy nagyon tetszene. Nemrég volt ilyen 5" a kezemben ami vékony és könnyű, teljesen jó. Írok is majd egy listát mik jöhetnek nálam szóba, érvekkel, ellenérvekkel, hátha a tapasztaltabbak találnak még valamit amit nem vettem észre és kezdhetem az egészet elölről ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)