Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
bertokl
üzenetére
Mindkét fóliát kapottnak refundolta a pénzt, ami korrektnek tűnhet, de... talán nem számított arra, hogy ilyen gyorsan világgá kürtölik az átvertek, ezért az elsőknek még visszaadja a pénzt, hogy a többiek megnyugodjanak.
Ezt olvastátok:
"I hate myself for believing this guy when he promised to send me the phone. This way he gained time to rip off other people. The pictures of the package with my address - all fake"Vagyis fake képeket is csináltak és küldtek neki a csomagról

Igy is visszaadja majd a paypal a pénzeteket?
-
osztraksajt
őstag
válasz
bertokl
üzenetére
Nekem ami inkább kicsit gyanús ebben, hogy HK a tracking number vége a srácnak, holott itt mindenkinek CN (legalábbis nekem és akinek még láttam) de javítsatok ki, nem írta be azért mindenki a számot. Meg hogy neki már 2x is megfordult neki a levél, holott még senki más nem kapta meg.
Ettől függetlenül habár rendeletem szerintem is csaló az oldal, de nem csak az oldallal bűzlik valami hanem ezzel a sráccal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)