Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
Kamerában egyetértek!
De azt kell mondjam, hogy rengeteg "nagy tapasztalatú" emberben csalódtam itt a fórumon, mert gyakorlatilag mindenki Istenítette az N2-t, pedig a kamerán kívül egy rakás sz@r! Vettem egyet az asszonynak, de hál'Istennek nagy lett a kezébe a telefon ezért el kellett adni. Magam részéről egy hatalmas csalódás volt az N2. Nem a 110 USD akciós árat, de még 70-et sem ér valójában!.....szerintem.
Ez a telefon tipikus példája annak, hogy NEM ELÉG ha egy ismert, erős hardvert építünk egy viszonylag strapabíró házba, de nem ártana szoftveres oldalról is ugyanazt produkálni mint amit az "anya"készülék (SGS3) tudott. A Samsung mérnökei megoldották a problémát, de úgy látszik Bruce Lee kevés volt ehhez!

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nyomtató topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest