- Yettel topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz b0bcat #74312 üzenetére
Nincs. A home gomb alatt van a notif.led, színes. A sok pozitívum mellett ez a - eltörpül, végülis a home középen, tőle jobbra a vissza gomb, balra a menü. Világítás nélkül is meg lehet találni. Úgyis a képernyőt nézem közben, mindegy hogy világít vagy nem. Írták hogy fluoreszkál, na ezt én nem tapasztaltam, mondjuk túl sok fényt nem kapott tegnap...
(#74314) citkar: Én akkor se látok semmi ésszel indokolható érvet a 6.44 mellet az 5 körüliekkel szemben mint a divat/e-penis, nem praktikus egy ilyennel járni, plázamacskáknak a nagyobbik retikülbe még épp befér. Az a lényeg hogy más is lássa. Tudja mindenki hogy nem ésszerű de én még ezt is megtehetem mert igen. És a gyárak meg adják a lovat a konzumidióták alá. Tudom, vannak akiknek bejön, nem az én értékrendem de tudom hogy a tizenéves kisdiákok közt lehet vele menőzni.
A THL meg azért nulla mert pár $-al drágábban akadnak jobbak, 512 rammal. 8-ért vettem a DG110-et, más kategória. Meg nem tudom mennyire lehet valós a 4.2 android, neten 2.3-as romok vannak fent hozzá.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest