- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #73491 üzenetére
Szia Kedves Laza!
Hidd el nem vagyok irigy ember! Ha elolvassátok amit írtam és értelmezitek rendesen rájöttök nem minősítettem senkit!De a lejobb az lenne, hogy nevezze át valaki ezt a fórumot "dual sim vaterának" és minden Ok. De ahogy én sem írok ide olyan dolgot ami két ember üzletére vonatkozik. Úgy nektek is a megfelelő fórumon, hirdető falon, kellene ezt tenni. Hiszen szinte csak erről szól az egész
A szakmai hozzászólás max 10%). Az eredeti hozzászólásra visszatérve pont azért linkeltem be azt az eladót az ali-ról mert láttam azt, hogy új a kolléga. A 98%-os pozitív visszajelzés azt hiszem elég jó. Azonkívül nem ajánlottam semmit csak megkerestem egy másik oldalon mivel azt írta, hogy máshol nem találta. Erre mindjárt haraptak azok akik egy másik kínai oldalt kedvelnek, mert az "jött be nekik".
De részemről a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ingatlanos topic!
- EAFC 26
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- OnePlus 13T Villámgyors teljesítmény, hosszú üzemidő 12/256 GB Használt, karcmentes 3 hónap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest