- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
maj-viktor #72776 üzenetére
OFF: Nekem egyszer volt valami kemény 380 forint "tartozásom" Vaterán, akkor még elvileg 1000 forint alatt nem is számláztak ugye, nem volt internetem pár hónapig, erre fel jött egy levél behajtó cégtől, hogy pengessek be 5000-et nekik ... a legszebb az egészben, hogy közben 1x nem hívtak fel a megadott telefonszámon. Én a szívembe zártam az új tulajdonosokat egyből.
-
Laza...
addikt
válasz
maj-viktor #72776 üzenetére
Félre értettél
Én befizettem amit kellett mindig, más kérdés hogy legalább 1 éve oda sem szagoltam. A 20ft-os egy megtörtént eset, (nem velem), hanem az ami nekem nem tetszett, hogy nem vitték el a terméket, hanem "csak" licitáltak rá, de nem annyi értékre mint a minimum ár. Azaz nem történt adás vétel, de a licit után akkor is lehúzzák a sápot. Ez az ami nekem "nem tetszik"
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- IPhone 14 128GB gyári független dobozos
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest