Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Köszi...bár hogy őszinte legyek mi értelme is van ennek, amit írtál?
1. Értem én, hogy van amúgy fóruma, de nem kell felsőfokú végzettség ahhoz, hogy rágyere, ha megtaláltam volna, akkor nem ide írok..ergo akkor vagy korrekt, ha nem az orrom alá dörgölöd, hanem belinkeled...
2. meteos.apk a megoldás szintén olyan dolog, hogy ha már beírod, akkor lehet több értelme lenne konkrét infót adni és nem csak egy infó részletet...ha tudod a megoldást, akkor a megoldást add át, ne azt, hogy kanállal kell kavargatni a levest, hanem a leves receptjét.Béke.

Új hozzászólás Aktív témák
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , 3 év garancia
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi