-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Köszi...bár hogy őszinte legyek mi értelme is van ennek, amit írtál?
1. Értem én, hogy van amúgy fóruma, de nem kell felsőfokú végzettség ahhoz, hogy rágyere, ha megtaláltam volna, akkor nem ide írok..ergo akkor vagy korrekt, ha nem az orrom alá dörgölöd, hanem belinkeled...
2. meteos.apk a megoldás szintén olyan dolog, hogy ha már beírod, akkor lehet több értelme lenne konkrét infót adni és nem csak egy infó részletet...ha tudod a megoldást, akkor a megoldást add át, ne azt, hogy kanállal kell kavargatni a levest, hanem a leves receptjét.Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest