- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Baloohd2 #55062 üzenetére
arra, hogy rÁFAztál e?
dhgm
igen, a lewa az emotion, meg a miui is ezt a menüelrendezést használja ( nyálfón) tudom, ez nem is annyira vonz, nova L-el használtam/-nám, jobban tetszik viszont maga az egész rendszer "egybenlevősége" . neked mondjam? te is ezt használod. azt viszont nemtudom, hogy a portolás mivolta, vagy a készülék HW-es hibái miatt, valahogy nekem a vowneyn nem jött át annyira, ezért tetszik nagyon a gyári xiaomi telefon. volt egy idő amikor hivatalosan is felkerült a xiaominál a vowney a támogatott készülékek listájára, de utánna, valahogy elült a dolog sajnos, ezért is hangsúlyozom, hogy NEKEM vonzó ajnlat már ennyiért a hongmi RR.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest