Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
monkey_
üzenetére
Az én németem gyenge, ezért kérem, valaki erősítsen vagy cáfoljon meg, de a FAQ-ból én azt értem, hogy ők is Kínából rendelik.
Valaki értelmezi ezt a részt?
Ich habe einen Brief von dem Zollamt bekommen. Was kann ich tun?
Sie können sich mit der DHL oder dem Zollamt in Verbindung setzen, um das Paket abzuholen. Achtung: Da unsere Waren aus China geliefert werden, können eventuell zusätzliche Zollgebühren anfallen. Hierauf haben wir keinen Einfluss, da die Gebühren von Ihrem Land erhoben werden. Wir übernehmen diese Gebühren nicht, nehmen Sie dies bitte vor Ihrer Bestellung zu Kenntnis. Bei weiteren Fragen zu zusätzlichen Zollgebühren, wenden Sie sich bitte an das zuständige Zollamt in Ihrem Land.Ha jól értem, akkor semmivel sem lennénk előbbre ezzel, mint a kínai rendeléssel

-
berigazek
őstag
válasz
monkey_
üzenetére
Köszi a tippet,nagyon jó az oldal :-)
De ne feledjétek,hogy MO-ra nem mindig ingyenesen a küldés,ezt nézzétek meg a honlapon,ha lehetséges vagy írjatok nekik vásárlás előtt!
A reklám úgy szól,hogy DE belül ingyen a posta,de lehet,hogy MO- is szállítanak!
OFF:
Mennem kell melózni,nem leszek net mellett csak éjjel 02:00-kor :-(
És igazad van,nem kell reszketnetek a VÁM és áfa miatt MO!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő