Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
picur220
üzenetére
Nekem a mostani Lenovo A630 olyan szinten bejött, az A820 - szal össze vetve, hogy egyszerűen nem tudok fogást találni rajta. Multilingual rommal jött, a hangyás boltból, 98% feletti magyarság fokkal, ami az A820 esetén pont nem volt jellemző. 95$ volt (+áfa
), ugyan 854x480 nem qhd, de nem nekem lesz, és a kettő egymás mellett nem üt el egymástól... És két dolog van benne kínai: bejövő hívás esetén az ismeretlen telefonszám előtt kínai szöveg szerepel, valamint a hívó helyét próbálja belőni. Szintén kínai karakterrel. És a Bluetooth fájl fogadási üzenet angol. Ezen kívül minden sallangtól mentes... (de a 2500mAh akku is komoly, ellenben kétmagos, és 512mb)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Filmgyűjtés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Csak kivettük a dobozból beletettem neki a 3 kártyát és használja.
), ugyan 854x480 nem qhd, de nem nekem lesz, és a kettő egymás mellett nem üt el egymástól... És két dolog van benne kínai: bejövő hívás esetén az ismeretlen telefonszám előtt kínai szöveg szerepel, valamint a hívó helyét próbálja belőni. Szintén kínai karakterrel. És a Bluetooth fájl fogadási üzenet angol. Ezen kívül minden sallangtól mentes... (de a 2500mAh akku is komoly, ellenben kétmagos, és 512mb)