- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
Szerintem senkinél sem engedhető meg, hogy hetekig ne legyen telefonja, illetve ne egy hasonlót kapjon. Jó, ha pl az s3 és ad helyette egy nagyon alap androidos valamit az már elfogadható, mert legalább az alap funkciókat tudod használni...de hogy kapsz helyette egy "csak telefonálásra jó" készüléket....
Igazából a legtöbb embernek nincs elfekvőben telefonja és szerintem nem is az lenne a normális, hogy az ember tartson egy olyat otthon magánál - bár lehet, hogy én könnyen beszélek, mert a blade előbb említett problémáján kívül utoljára csak a régi nokiámmal jártam szervízbe (akkor fogadtam meg, hogy nokiát soha többet - ennek kb 12-13 éve
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Linux kezdőknek
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest