- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
fotosjani #49989 üzenetére
Jó meglátás... nekem amúgy az AntElife bevállt, vettem onnan telefont és Tabletet is, utóbbinál volt 3 nap, mire feladták, de onnan gyorsan ment minden - bár ez már a DHL érdeme, de más posta is ugyanúgy dolgozik nekik mint másnak gondolom.
Most épp a dx.com-ot várom nagyon, és kezdem unni, mert légipostáról volt szó, annak meg minek két hét bárhol is?
-
Mercutio_
félisten
válasz
fotosjani #49989 üzenetére
Antelife-on árban benne a paypal? (mert anélkül én nem vennék sehol telót kínai webshopból
)
Mondjuk most utánaolvasva nem kapkodják el a fiúk a postázást, nekem meg tmalltól 2 hét alatt itt volt a telefon, amikor tovább tartott akkor is 8 nap után már pesten volt, csak a vámosok ültek rajta több mint 1 hetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő