-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Ha minden működne rajt, és nem lenne nagy a selejt arány, simán jiayu g4-et vennék. Nem kéne kétszer meggondolnom. Max a 900mhz hiányozna, de kibírnám. Viszont még egyszer ilyen vagy működik, vagy nem, vagy rossz valamelyik alkatrésze vagy nem lutriba nem vagyok hajlandó belemenni (G3-am van, használhatatlan gps-el). Inkább benyelem, hogy kicsit kisebb az akku, és kicsit nagyobb a készülék mint szeretném, de legalább működni fog mindene. Lenovo p780 se lenne rossz, de nekem 5"-os telefon felső feloldó gombbal nem kell
Meg a kijelző is jobb g700-ban(ogs). Plusz 900mhz... Plusz 2gb ram ami szerintem többet számít mint a T-s meg nem T-s cpu (annál alig van különbség). A többi fullhd meg mókusvakítás mt6589-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Tesla topik
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest