- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr323
tag
Felraktam ezt a verziót is, de ennek 110803 a verziószámának a vége, tehát kicsivel "régebbi".
Ezt a Mobileuncle csapat piszkálta meg, de értelmetlen, javarészt kínai nyelvű saját felülettel megfűszerezve. A Market szerintem kamu rajta, mert semmilyen módon nem hajlandó csatlakozni a Google fiókhoz. Még annyi különbség, hogy az elején egy kis repülőgép hozza be a Lenovo logót...
Aztán visszatettem a tegnap esti verziómat, ez működik szépen. Ráadásul most már csak kb. 4 percembe tellett.
Még valami: nekem csak 32 bit-ről ment fel mindkét esetben, 64-nél nem volt hajlandó ezeket a flancos USB drivereket kezelni. -
gtr323
tag
Nos, akkor már rohanhatsz is, ugyanis a BT megemberelte magát, megy mindkét vonal a kihangosítón, illetve egyszerre 2 Telenoros kártya is vidáman hesszeli a térerőt!
Én szintén a 115.com-ról töltöttem le a cuccot, de az .rar volt. Smart Phone Flash Tool nevű progi és 3 db tömörített fálj van benne. Ja, meg egy leírás kínaiul, amit szerencsére a guglival sikerült angolra fordítgatni.
(Ha valaki ugyanezt szedi le, a pw: bbs.lenovomobile.com , ne szívjon a keresésével 1 órát, mint én)
A kártyára nem kellett tennem semmit, a gépről csinált mindent. Az én progim ugyanígy néz ki, csak legalább az angolul van.Szerintem a 2 ROM nem egyforma, mivel az általad belinkeltnél valahogy varázsoltak Market-ikont is, az enyémben meg még mindig csak a gyári Lenovo Appstore van. Ha már így belejöttem a frissítésbe, leszedem ezt is, aztán felrakom és a különbségről beszámolok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- BMW topik
- HP notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest