- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
válasz
ctibor #22118 üzenetére
"egyelőre lusták visszajelezni az első tapasztalatokról!"
Tesztben nem vagyok otthon, az másra vár, így csak röviden:Thl W8
- Most is a fehéret választanám, szerintem nagyon szép, jó a kijelzője, érzékeny az érintésre, jól reagál, gyors.
- Alapból van benne magyar, egyszerű rootolni, googleplay van alapból
- hangra jó, tiszta, telefonálni jól lehet vele, kiírja melyik simre érkezett hívás
- felpakoltam egy csomó progit, akadást nem vettem észre, igaz átrakodtam a telefon memóriájába amit lehetett, antutut kihagytam, nem is nagyon érdekel
- nekem nem recseg a hátlap, szerintem jól összerakott telefon.
- simeket bepakoltam és megkérdezte melyik legyen alap és melyik legyen 3g.
- szerintem fénykép elmegy (fóliát nem árt leszedni a lencséről), fény kérdése, de nem dslr és nem is ez a telefon erőssége
- gps elindult, 1 perc után meghatározta a helyet, igaz rootolás után másoltam bele gps.conf fájlt
- elfogadtam volna egy sgs3-at, de szerintem érzésben hasonló, árban (~58K) meg jobb (méret icipicit nagyobb)
- sajnos tok nincs hozzá, így egy xperia arc zacsiját használom, de abból kilóg ( nagyobb zacsi már postán van)szóval xperia ray után egy "nagy" élmény és nekem minőségben sem tűnik megalkuvásnak
részemről ajánlott
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- XPEnology
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Spórolós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- EAFC 26
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest