Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Azt látom, hogy nem nyerte el a telefon tetszésed, de vajon te tudod mit akarsz?

Először azt írtad: "szerettem volna egy telefont, ami telefonálásra való. Felveszem, beszélek, leteszem, nem igényel külön figyelmet."
Gondoltam jó, cégeknek, vagy bárkinek, akik csak telefonálnak van sok és olcsó hagyományos telefon (úgy is olcsók a korlátlan beszélgetés csomagok már).
Aztán más dolgok miatt választottad ezt a telefont: "AF fényképező, 4G internet na ha nagyon szükséges, mail, térkép." Lehet nálad is sikerült kialakítani az általad említett internet és kütyüfüggőséget.
Kompromisszumot kéne köss és akkor talán találsz egy megfelelő telefont.
A cégemben én pl megszüntettem a mobilcsomagot, mert nem volt értelme. Továbbá egy régi, hagyományos gombos (kijelző nélküli), vonalas telefont használunk, mert ez egy céleszköz, amit említettél.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest