- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Wolfskin #140205 üzenetére
Azt látom, hogy nem nyerte el a telefon tetszésed, de vajon te tudod mit akarsz?
Először azt írtad: "szerettem volna egy telefont, ami telefonálásra való. Felveszem, beszélek, leteszem, nem igényel külön figyelmet."
Gondoltam jó, cégeknek, vagy bárkinek, akik csak telefonálnak van sok és olcsó hagyományos telefon (úgy is olcsók a korlátlan beszélgetés csomagok már).
Aztán más dolgok miatt választottad ezt a telefont: "AF fényképező, 4G internet na ha nagyon szükséges, mail, térkép." Lehet nálad is sikerült kialakítani az általad említett internet és kütyüfüggőséget.
Kompromisszumot kéne köss és akkor talán találsz egy megfelelő telefont.
A cégemben én pl megszüntettem a mobilcsomagot, mert nem volt értelme. Továbbá egy régi, hagyományos gombos (kijelző nélküli), vonalas telefont használunk, mert ez egy céleszköz, amit említettél.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest