- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbz
tag
válasz
cappa72 #1401 üzenetére
Szia!
- Wifi hotspot, usb tethering és wifi direct menük vannak benne, de még egyiket sem próbáltam. Ezek már az x18i-ben is megvannak, ott sem próbáltam sose
- Nagyon még nem tudok róla normál használati infot. Feltettem a widgeteket amiket használni szoktam: óra, időjárás meg power controls widget. Töltöttem le gmail appot és beállítottam auto syncre.
Így jelenleg 266MB használt, 209MB szabad.
- Xperia S klónnak árulják, de a méretei alapján inkább Xperia P. A gombok máshol vannak rajta, úgyhogy szilikon tok biztos nem lesz rávaló. Az x18i-ben SE BA750 akksi van, ebben viszont már valami más. Méretre hasonló, de van rajta egy igazító bevágás és a szélei szögletesek. Az akksin pedig az áll, hogy original x26i batteryEttől függetlenül, hozzáértő biztos meg tudná mondani hogy milyen akksinak a másolata.
Én ilyen kihúzó füles műbőr tokot használok. Az x18i-hez rendeltem Xperia Arc tokként, na az ehhez is tökéletesen passzol.Közben sikerült életre kelteni a Play Store-t, kellett neki egy clear data a play store és a google services framework appokon majd egy telefon restart.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest