Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Amúgy elég nagy a kínálat a BV telók között (nem csak a normál, de a strapa telók közt is). A 9500 Plus mellett volt akkor 9500 Pro és sima 9500, meg egy halom más számozással jelölt is. A Plus volt akkor a legerősebb hardware-rel szerelt, valami játék miatt kellett neki, de gondolom van takarékosabb is, meg kevésbé bumszli. Szerintem az árukat megéri a többség, ha valakinek tényleg szüksége van strapa telóra.
Tavaly Aliról a Blackview official store-ból rendeltem. Egy bő hét volt mire feladták, de valami nagy akcióban rendeltem, gondolom sok munkájuk volt. Sajnos ÁFA mentes szállításuk nincs, azt fizettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest