Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
fateless
üzenetére
Akkor a kedvenc: Amoi N828 Bemutató ITT
Erre a 4,5"-os telóra nagyon nagy nosztalgiával tekintek vissza. Szerintem best buy volt annó! Az én tenyérméretemhez tökéletesen illett, valódi egykezes használat volt a jellemző. Az aksi bírta rendesen és a kamera!! Hát kínaiban én nem láttam ahhoz hasonlót. (Oké, biztosan volt már akkor is, csak 2x ennyi pénzért.) Az előző Meizu M6 Note és a mostani Xiaomi Note 8 hasonló képeket lő.
Nagyon sajnáltam eladni, annó itt a PH-n vette meg egy kolléga. Az eladás után kb. 1 évvel írt rám, hogy még mindig gyöntöli a telefont, aksit már cserélt benne, szuperul működik. (Ekkor már 3-3,5 éves volt a kis Amoi.)
A kamera mellett a másik kedvencem: olyan vastag, masszív szilikontokot adtak hozzá, hogy csak na! Egyszer bringázás közben kiesett a telefon az aszfaltra. Még az ütő is megállt bennem, éppen piros volt az autósoknak. Satu, kitámaszt, visszarohan, felkap. És, és,... Nem volt semmi baja!!! Még egy karist sem.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazon
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)