- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
Nokia12
üzenetére
Jó hír! végre megérkezett a csomagom Magyarországra tegnap!!! Ma reggel hívott a posta,hogy akkor kiszállítaná nekem,de nem tudja hova,mert nincs címzett, csak név, város,irányítószám, és telefonszám. Az utca, házszám lemaradt
Na most elkezdtem rettegni, hogy vagy nem kezeli a fastcardtech címző progija az ékezetes betűket, vagy szándékosan hagyták ki... Bízom benne, hogy előbbi. Mivel ma nem leszek otthon,ezért nem tudom átvenni (igen,a postás kisasszony azt mondta ma kiszállítják), holnap este a kezembe lesz vagy a telefon,vagy a már untig ismert fólia 
Amiért ezt leírtam: figyeljetek oda a címzésre! ha ki lehet hagyni az ékezetes betűt, inkább írjátok ékezet nélkül, nehogy úgy járjatok, mint én! Ha telefonszám nem lett volna a csomagon, akkor becumiztam volna.Ja és asszonypajtás W1+-a is elindult végre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na most elkezdtem rettegni, hogy vagy nem kezeli a fastcardtech címző progija az ékezetes betűket, vagy szándékosan hagyták ki... Bízom benne, hogy előbbi. Mivel ma nem leszek otthon,ezért nem tudom átvenni (igen,a postás kisasszony azt mondta ma kiszállítják), holnap este a kezembe lesz vagy a telefon,vagy a már untig ismert fólia