Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Jaja. Annó amikor az M1L a kezemben volt, azért rápróbáltam a Morelocal-ra, de nem engedte sajnos.
Ettől függetlenül viszont én továbbra is nyitott vagyok a T3 Smartisan-ra, ha végre megjelenne, mivel a kínai ismerősök nagyon meg vannak elégedve a Smartisan stabilitásával és biztonságával: szóval azért van előnye a zártságnak is. Rebesgetik, hogy a későbbiek folyamán elképzelhető, hogy lesz majd egyszer csak magyar nyelv is a Smartisan-nál. Esetleg megkérdezem valahogy a Smartisan-t... legfeljebb elhajtanak.
A Nuts Pro egyébként nekem is nagyon bejön kinézetre, viszont nagyon-nagyon csúszós telefon... szilikonos tok nélkül "veszélyes" kézben tartani. Lehet is kapni hozzá és úgy már nagyon jó kézbe venni.
Beszédes, hogy mint láthattátok, esti képeket máris szebben lő, mint a Mi6. -
han_lev
senior tag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Ja, nagyon jó kis márka, bár az utolsó kiadásaik nem flag ship killer processzor, vagy más tekintetében, de szoftweresen azt mondják bugmentes (kinai iphon), viszont annyira belpiacos, hogy már azon us csodálkozni leher, hogy angol nyelv van rajta...

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Razer gamer szék
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest