Hirdetés
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Én szeretnék esküszöm, de momentán nem találok olyan ütős ajánlatot ami minden szempontból odaverne. Pedig régen volt olyan hogy ne lett volna itthon egy tartalék gépezet.
Jelenleg egyetlen Androidos telóra fogyott a flotta pedig volt itthon jónéhány, párom pedig kitartóan kattogtatja a BBQ10-et ( ami itt off ).
Gondolkodtam egy ZUK Z2 Pro-ban amin ugye sosem lesz magyar nyelv, ami engem annyira nem zavarna, de egyszer az is eladás tárgyát képezi majd, akkor pedig nem utolsó szempont.
Aztán szóba jött még a Le Pro 3, ez elég jónak tűnik a topik kihaltságát tekintve is, de annyival meg nem jobb számomra a Redmi Pro-nál hogy fejvesztve kapkodjak a rendeléssel.
Tehát most kivárás van, ahogy Tibcsi is említette meglátjuk lesz e valami az MWC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- EAFC 26
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borderlands 4
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest