-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
Gyatra minőség camera zoom fx-szel is. Köszönöm!
Meg kellene nézni azt amit Mikrofon javasolt. Tömörítés nélküli kép, stb.
Ennél a kulcstartónak álcázott kamera is jobb képet készít. Reméljük csak SW gond lesz és nem HW.Leadtam a rendelésemet a haipai i9277-re - minideal.
Reggel beszéltem az egyik csajjal. Azt mondta van raktáron, jár hozzá ingyen tok és azonnal tudják küldeni. Kiderül... -
mikrofon
veterán
Nah eddig teljesen odavoltam, hogy a lenovo a789-nek milyen rossz a kamerája.... Hát most már látom, ennek azért rosszabb.. Ezzel a kamerával vagy a ROM-mal valami nincs rendben! A Mobileuncle MTK Tools MTK engineer mode menüpontja alatt van egy olyan rész, ahol közvetlenül lehet a kamerát tesztelni. A beállítások között az is megadható, hogy raw-ban mentsen. (én sosem próbáltam, nem tudom tényleg tömörítetlen-e) Egy ugye elvileg tömörítetlen képformátum, akkor sok adatot ki lehet belőle nyerni egy exif viewer szoftverrel! Érdemes lenne ott próbálgatnod, meg hát megérné egy másik ROM-mal is, hátha változik....
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest