- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kofy
tag
Fastcardtech. Ingyenes postával kértem, úgyhogy számítottam hogy lassú lesz, de hogy ennyire... (ebayes cuccok általában 1 hét alatt itt vannak) De kértem rá biztosítást is, bármilyen probléma esetére... Tracking numbert adtak kétfajtát is, de a kínai posta azt írja, hogy nincs ilyen szám. Mindegy. 20 munkanapot várok (4 hét), aztán utána kezdem a virtuális asztalborítást, ha addig semmi...
Addig is egy sztori.
Egy német fórumban olvastam, hogy valakinek azért kellett visszaküldenie kényszerből a Lenovo A60 telefonját Kínába, mert a német vámosok nem engedték be a telefont a CE jelzés hiánya miatt. Azt mondták, ha egyedileg bevizsgáltatja (horror áron) a TÜV-vel, akkor OK, egyébként vissza a feladónak. A srác ez utóbbit választotta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Autós kamera eladó
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest