Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felegyhazig
csendes tag
válasz
akos727
üzenetére
4 és 4.2" kijelzőméret után mindenképpen nehéz lesz az 5.5"-os lapostévé. Sajnos nehezen szokom hozzá az új dolgokhoz. Azt nézegettem, hogy a nagyobb házas 5"-os telefonok 142-145 mm magasak, a kisebb 5.5"-osok meg 148-150mm, ez különbség még talán belefér...
Nemrégiben egy informatikus rám hozta a frászt a telefonok biztonságával kapcsolatban, ezért kissé rákattantam az ujjlenyomat olvasóra, ez erősen korlátozza az elérhető modellek számát. Ha azt mondjátok, hogy felesleges, rossz, hülyeség, hiszek nektek.
Ha a leírás (pl. Aliexpress) nem említi a karcálló kijelzőt (pl. Gorilla Glass), akkor biztos nincs is?
Ha a leírásban nem szerepel a Glonass, akkor biztos nem alkalmas a készülék a vételére?
Egyelőre a THL T7 tetszik leginkább, de magyarul nem találtam róla semmi értékelhető információt. Mennyire ismert a THL?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest