Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az a baj, hogy amíg az eredeti romot simán rootoltam, majd kicseréltem egy másikra, úgy éreztem hogy egy picit értek hozzá, viszont most azt a romot nem tudom kicserélni az eredetire vissza, mert ezzel a rommal nincs GSM-em a gyárit meg nem tudom vissza rakni, mert sp flash tool root nélkül nem engedi, legalábbis nekem nem megy, nem tudok particiót átírni meg ilyenek, kirootolni sem tudom mert a SU_binary-t frissíteni kell, azt sem tudom mert hiányzik neki valami scatter, de hogy miből meg honnan arról fogalmam sincs.......
úgyhogy abszolút úgy érzem hogy nem értek hozzá és már bánom hogy hozzányúltam annó. miért nem fogadtam el hogy gyorsan merül ez a telefon... -
mrgymisi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen néztem, de az a baj hogy nem tudom melyik romban keressem a scattert.

a zip-ben amit az SD re tettem, a su bináris frissétése miatt, abban nincs scatter.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi