Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
P8000 szerintem elég jó minőségű darab (itt van a kezemben, nem a levegőbe beszélek). Nem nyikorog nem zörög stb.
A "láthatatlan" keretről annyit hogy az szubjektív, valamelyik gyártó így oldja meg vagy úgy (szerintem amiket felsoroltál, egyik sem annyival keskenyebb, hogy ne legyen keret körülötte, max nem feketítették be, ezen a fekete 3-3mm mindkét oldalon).Ujjlenyomatolvasóval csak ezzel van tapasztalatom, meg iphone 6-tal, abban jobb, de ezzel sincs baj, az esetek 90%-ban elsőre feloldja. (az ájfon is van amikor újra kéri, egy idő után az ujjad rááll és onnét kezdve jól rakod rá, én már annyira megszoktam, hogy másik telefont is így akarom feloldani...)
A wifi és gsm jelre nincs panaszom (a wifi jelet erősebben fogja mint az iphone 5-m...)
A GPS glonasst is lát és kb 5 másodpercen belül fixál és tartja a jelet, főleg waze-val használom navigációra, pontosabban tesz az útvonalra mint az iphone 5, amit váltott.
Akku nálam 2 napos, 5 óra kijelző idővel.
Félre ne érts, nem rábeszélni akarlak, csak leírtam, hogy valós tapasztalat alapján tudj véleményt alkotni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Peugeot, Citroën topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi