-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
femiki #112006 üzenetére
Játékra Oneplus Two ha ez lenne a kérdés.
fateless:
Így van, ha nincs hálózat akkor sokkal nehezebben fog jelet találni, mint egy "normál" GPS-el rendelkező készülék (nem telefon, mert a telefonokba AGPS van). Normál GPS vevők (leginkább autós navigációk) sokkal gyorsabban találnak jelet önerőből (nyilván AGPS gyorsabb lesz hálózattal, ez tény) és meg is tartják azt. Szóval nem mondtam, hogy rossz az AGPS, egyszerűen egy olcsóbb és energia hatékonyabb megoldás a normál GPS vevőkkel szemben. Más a felhasználási területe is, mondjuk akinek nagyon fontos a navigáció (mondjuk kamionos) az külön eszközt fog venni erre, nem fogja magát egy mobil AGPS-re bízni. De az általam linkelt oldalon is hoztak példát, túrázók is dedikált GPS-t fognak használni, nem pedig egy telefon AGPS-re várni térerő hiányában (ami egyébként könnyen meg is szakad, normál GPS eszközök egyszer jelet találnak akkor nehezen veszítik el, pl alagútba vagy hasonló esetben, ezzel szemben én mobillal sokszor hallottam, mikor mondta, hogy megszűnt a jel). Jó az AGPS, sokaknak ez is bőven elég (nekem is), de bizonyos körülmények között nem versenyezhet a normál GPS eszközökkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő